fbpx

Scorekaarthouder Golf

Ideaal voor jouw scorekaart

Wil je jouw scorekaart netjes kunnen opbergen, zonder dat deze verschuift? Dan heb je een golf scorekaarthouder nodig. De echte golfpro’s op de Tour gebruiken deze ook, want het geeft je een professionele uitstraling en het is ontzettend handig.

Waarom een scorekaarthouder Golf?

Een scorekaarthouder golf zorgt ervoor dat de de scorekaarten netjes op kunt bergen. De elastieken banden bieden ruimte voor 2 scorekaarten: een van jouw en een van je tegenstander in de wedstrijd. Daarnaast kun je gemakkelijk een potlood plaatsen in de houder, zodat je deze niet kwijt bent wanneer je de scores moet noteren.

Onze scorekaarthouder golf zorgt voor een optimale bescherming van de scorekaarten tijdens een rondje golfen. Het unieke design zorgt er daarnaast voor dat je zeker opvalt op de golfbaan en geeft je een professionele uitstraling.

Golf scorekaarthouder van hoogwaardig kunstleer

De golf scorekaarthouders van Golfheadcovers hebben een buitenzijde van hoogwaardig kunstleer, met aan de binnenzijde sterke elastische banden. Het “Clubhatz” logo is geborduurd met de beste garens. Het design is geborduurd, zodat het design lang mooi blijft en blijvend een mooie uitstraling wordt verkregen. De golf scorekaarthouders zijn geschikt voor papieren scorekaarten en een potlood. De afmetingen van de scorekaarthouder voor golf zijn 195 mm x 118 mm x 10 mm, wanneer de houder dichtgeslagen is. Hierdoor passen de scorekaarten perfect in de houder.

Haal jouw golf scorekaarthouder bij Golfheadcovers

De golf scorekaarthouder van Golfheadcover heeft de beste kwaliteit. De houders zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer, zodat je er lang plezier van kunt hebben en niet bang hoeft te zijn dat de houder na een paar potjes golf al kapot is. De scorekaarthouders golf zijn ontworpen door een design-team met liefde voor het vak én voor het spel, zodat je verzekerd bent van een goed product. Wil jij ook de blits op de golfbaan zijn? Bestel dan nu jouw golf scorekaarthouder bij Golfheadcovers.

Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.