fbpx

Over ons

Wie zijn wij?

Als enthousiast golfliefhebber viel het mij op dat er over het algemeen saaie, vaak merk gerelateerde golf headcovers worden gebruikt.

De vraag “waarom zijn deze niet tof en eigentijds?” was niet eenvoudig te beantwoorden. Simpel omdat hierin nauwelijks aanbod op de Nederlandse- en Belgische markt was.

Vanuit dit gegeven is GOLFHEADCOVERS ontstaan. Na een uitgebreide zoektocht in Europa zijn we met twee gerenommeerde Europese leveranciers een exclusieve samenwerking aangegaan om originele headcovers ook hier beschikbaar te krijgen.

Headcovers die niet alleen tof en eigentijds zijn, maar waarbij zeker ook kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door deze Europese samenwerking is het mogelijk om snel en flexibel te reageren op de vragen en ontwikkelingen in de markt.

SAmenwerking

GOLFHEADCOVERS is een exclusieve samenwerking aangegaan met het Oostenrijkse Golfhatz en het Engelse Hazzad Golf.
Twee bedrijven die volledig aan de gestelde eisen voldoen en (een groot gedeelte van) het ontwerp en de productie in eigen beheer hebben.
Bedrijven die ook samenwerken met golf pro’s als Joost Luiten, Bernd Wiesberger, Rory McIlroy, Justin Rose, Lee Westwood, Tyrell Hatton en Louis Oosthuizen.

Bij  GOLFHEADCOVERS vind je eigentijdse covers voor je driver, fairway wood en putter. Covers waar je de blits mee kunt maken, die ook zeer functioneel zijn en vele jaren mee zullen gaan.

De golf headcovers zijn per stuk te koop en vanaf 10 stuks ook in een eigen design met eigen logo of tekst leverbaar.

Kijk in onze shop naar de vele mogelijkheden. Laat je verrassen en ik ben er van overtuigd dat ook jij bij GOLFHEADCOVERS zult slagen.

Veel plezier en op naar de volgende ronde,
Bernd van Achterberg

p.s. Voor vragen, op- of aanmerkingen zijn we altijd bereikbaar. Stuur een berichtje naar info@golfheadcovers.nl en we nemen snel contact met je op.

Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.