fbpx

Custom-made golfheadcovers

Je “eigen” headcover laten maken

Wil je zelf jouw eigen ontwerp golfheadcovers maken? Dat kan met de custom-made golfheadcovers van Golfheadcovers.nl! Geef de gewenste kleur, maat en eventueel de tekst en het logo door, dan zorgen wij voor de rest. Ieder design is mogelijk en kan in imitatieleer en 100% leren uitvoering gemaakt worden. Logo’s en teksten worden geborduurd of geprint op de golfheadcovers, waardoor je nog jarenlang plezier hebt van jouw custom-made cover. De minimale afname voor custom-made golfheadcovers is 10 stuks.

Waarom kiezen voor custom-made golfheadcovers?

Custom-made golf headcovers zijn niet standaard. Bij een set golfclubs worden de houten clubs meestal voorzien van een standaard headcover. De cover is bedoeld om je golfclub te beschermen tegen krassen en deuken, maar deze is vaak vrij eenvoudig en heeft vooral een functioneel design. Golfheadcovers zijn echter het eerste wat je ziet wanneer je op de baan loopt, dus hier mag zeker extra aandacht aan worden besteed! Met een mooie of grappige golfheadcover kun jij jezelf onderscheiden en jouw persoonlijke stijl laten zien. Ook voor golfclubs, golfverenigingen, sponsors, businessleden en vriendenclubs is het interessant om een eigen custom-made headcover te laten maken. Hiermee maak je echt een statement op de baan en je kunt de golfcovers geheel in jouw huisstijl met een logo of tekst naar keuze laten maken.

Gepersonaliseerde headcovers

 • lederen scorekaarthouder

  Lederen Scorekaarthouder

  Product bekijken
 • lederen golf headcover plain

  Lederen Golf Headcover ‘Plain’

  Product bekijken
 • lederen golf headcover 'check'

  Lederen Golf Headcover ‘Check’

  Product bekijken
 • lederen golf headcover diagonal

  Lederen Golf Headcover ‘Diagonal’

  Product bekijken
 • lederen golf headcover empire

  Lederen Golf Headcover ‘Empire’

  Product bekijken
 • sunningdale

  Lederen Golf Headcover ‘Sunningdale’

  Product bekijken

Voor wie zijn custom-made golfheadcovers geschikt?

Custom-made golf headcovers zijn geschikt voor:

 • Golfclubs
 • Golfverenigingen
 • Sponsors
 • Businessleden
 • Vriendenclubs
 • Iedereen die een uniek coverontwerp wil

Waarvoor kun je een gepersonaliseerde golfheadcover gebruiken?

 • Als eyecatcher op de baan
 • Als prijs voor dames- en herencompetitie
 • Voor golfevenementen
 • Als presentje voor sponsoren
 • Als relatiegeschenk of aandenken

Gepersonaliseerde golf headcovers uit eigen productie

Golfheadcovers.nl heeft een exclusieve samenwerking met twee gerenommeerde Europese leveranciers. Deze leveranciers leveren onder andere aan een aantal bekende golfpro’s zoals Joost Luiten, Bernd Wiesberger, Rory McIlroy en Tyrrell Hatton. Door deze samenwerking is het mogelijk om iedere wens op het gebied van headcovers te verwezenlijken. Het ontwerp- en productieproces wordt hierdoor geheel in eigen beheer gedaan. Alles onze ontwerpen zijn gericht op kwaliteit en het leveren van hoogwaardige golfheadcovers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit zie je terug in de gebruikte materialen en de wijze waarop de logo’s en teksten door middel van borduring worden aangebracht. Voor onze golfcovers gebruiken wij uitsluitend topkwaliteit materialen, zodat je nog jarenlang plezier hebt van jouw golfcovers!

Gepersonaliseerde golfheadcovers voor golfverenigingen

Voor golfverenigingen is het verwezenlijken van gepersonaliseerde golf headcovers interessant voor golfclubs en golfverenigingen, golfwedstrijden, clubkampioenschappen, golftoernooien of een golfevenement. Met een dergelijke headcover kom je als vereniging origineel voor de dag en het is ook leuk om te geven als golfprijs. Natuurlijk is er niets mis met een setje golfballen, een polo of een golfhanddoek, maar het is leuker en origineler om een mooie headcover met bijvoorbeeld het logo van de golfvereniging erop als prijs beschikbaar te stellen.

Daarnaast kom je met de dames- en heren competitieteams natuurlijk professioneel over als zij allemaal dezelfde golf headcover gebruiken. Hiermee maken ze overal de blits op de baan!

Custom-made golfcovers: maatwerk al vanaf 10 stuks mogelijk

Al vanaf 10 stuks is het mogelijk om jouw custom-made headcover te laten vervaardigen. Wij kunnen de headcover vervolgens ‘customizen’ naar een ontwerp wat qua kleur perfect past bij de huisstijl van jouw bedrijf, golfvereniging of golfclub. De headcovers worden geheel naar wens voorzien van een eigen bedrijfs- of verenigingslogo en/of een pakkende tekst. Deze custom-made covers kunnen voor ieder soort golfclub worden gemaakt, bijvoorbeeld drivers, fairway woods (bijvoorbeeld houten 3 of 5) en/of hybride of rescue clubs.

Maatwerk golfheadcovers voor sponsors en partners

Ook voor zakelijke golfers is een custom-made golf headcover een vernieuwende manier om je op de golfbaan te profileren. Veel bedrijven zijn actief als sponsor of partner van een golfbaan. Door een hole of een golfteam te sponsoren met custom-made golfheadcovers wordt jouw bedrijfsnaam onder de aandacht gebracht. Deze gepersonaliseerde golfheadcovers zijn ideaal voor (competitie)teams, businessleden of voor jouw eigen personeel. Hierdoor valt jouw bedrijf op en het zorgt voor veel extra ‘brand exposure’ van het bedrijf of de organisatie.

Gepersonaliseerde headcovers: het perfecte relatiegeschenk voor golf- en andere zakelijke relaties

Veel bedrijven gebruiken de mogelijkheid die een rondje golf biedt, om te netwerken en zakelijke relaties te fêteren. Relaxt, in een mooie omgeving, zaken bespreken en afronden met een drankje en een hapje eten. Hoe leuk is het dan om een fraaie custom-made golf headcover als origineel relatiegeschenk aan je klant te kunnen geven? Dit relatiegeschenk is perfect voor liefhebbers van de golfsport en zijn natuurlijk ook perfect inzetbaar tijdens golfevenementen. Het is ook leuk om deze headcovers voor de bedrijvencompetitie als prijs beschikbaar te stellen. Kortom: een ideaal geschenk voor zakelijke relaties!

Golfvriendenclub

Veel golfers spelen in groepsverband. Samen een rondje golf of een wedstrijd spelen met vrienden en vriendinnen werkt ontspannend en versterkt de band die je met elkaar hebt. Een custom-made golf headcover versterkt de teamspirit en je onderscheidt jezelf als vriendenclub met deze bijzondere headcovers.

Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.