fbpx

Alignment stick covers

De ideale beschermingshoes

Heb je wel eens last van krassen in je auto, nadat je je clubs en alignment sticks hebt vervoerd? Dan wordt het tijd voor een alignment stick hoes. Met deze hoes bescherm je je alignment sticks, clubs en je auto tegen beschadigingen en krassen. Bij Golfheadcovers hebben we alignment stick covers van hoogwaardig kunstleer, zo ziet je golftas er zeker goed uit.

Waarom je een alignment stick hoes nodig hebt

Je gebruikt een alignment stick hoes om je alignment sticks netjes op te bergen. De alignment stick hoes voorkomt bovendien het beschadigen van het interieur van je auto door krassen. Deze krassen kunnen namelijk ontstaan doordat je alignment sticks heen en weer schuren langs de zijkanten van je kofferbak, terwijl je aan het rijden bent.

Stoere alignment stick covers van hoogwaardig kunstleer

Onze alignment stick covers zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Door de goede kwaliteit, zijn ze gemaakt voor intensief gebruik en jarenlang plezier. De unieke uitstraling van de alignment stick covers zorgen ervoor dat je zeker opvalt op de golfbaan. De alignment stick covers van Golfheadcovers zijn gemaakt door een design-team met liefde voor het vak en natuurlijk voor het spel.

De binnenzijden van de alignment stick covers zijn gevoerd met fleece van mooie kwaliteit. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een optimale bescherming van de alignment sticks, maar ook voor het voorkomen van krassen op je auto en op het interieur. Daarnaast zijn de alignment sticks covers geborduurd met de beste garens. Door te kiezen voor borduring in plaats van bijvoorbeeld bedrukken blijven de designs mooi en wordt een blijvend mooie uitstraling verkregen.

Haal jouw alignment stick hoes bij Golfheadcovers

Met de alignment stick cover ziet jouw golftas er nog fraaier uit. Geen rondslingerende sticks in je golftas, maar netjes bijeengehouden door deze stoere alignment stick cover. Bestel jouw alignment stick hoes bij Golfheadcovers!

Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.